Background blue triangle
Снимка на Калиев бромат /чист за анализ/

Калиев бромат /чист за анализ/

Формула на Калиев бромат /чист за анализ/

Описание: Калиев бромат

Формула: KBrO3

Индекс: 035-003-00-6

Cas №: 02-01-7758

EO №: 231-829-8

Опаковки: 250 гр