Background blue triangle
Снимка на Калиев бромид /чист за анализ/

Калиев бромид /чист за анализ/

Формула на Калиев бромид /чист за анализ/

Описание: Калиев бромид

Формула: KBr

Cas №: 03-02-7758

EO №: 231-830-3

Опаковки: 250 гр