Background blue triangle
Снимка на Натриев хидроген сулфат – чист за анализ

Натриев хидроген сулфат – чист за анализ

Формула на Натриев хидроген сулфат – чист за анализ

Описание: Натриев фосфат бибазик дихидрат,

Формула: Na2HPO4.2H2O

Cas №: 10028-24-7

EO №: 231-448-7

Опаковки: 1 кг