Background blue triangle
Снимка на Борна киселина

Борна киселина

Киселини

Формула на Борна киселина

Описание: Борна киселина

Формула: Н3ВО3

Индекс: 005-007-00-2

Cas №: 10043-35-3

EO №: 233-139-2

Опаковки: 500 гр, 1 кг

Забележка: Само за професионална употреба!