Background blue triangle
Снимка на Сулфанилова киселина  /чиста за анализ/

Сулфанилова киселина /чиста за анализ/

Киселини

Формула на Сулфанилова киселина  /чиста за анализ/

Описание: Сулфанилова киселина, 4-аминобензенсулфонова киселина

Формула: C6Н7NO3S

Индекс: 612-014-00-Х

Cas №: 121-57-3

EO №: 204-482-5

Опаковки: 250 гр.