Background blue triangle
Снимка на Тимолфталейн

Тимолфталейн

Формула на Тимолфталейн

Описание: Тимолфталейн

Формула: C28H30O4

Cas №: 125-20-2

EO №: 204-729-7

Опаковки: 20 гр.