Background blue triangle
Снимка на Боракс

Боракс

Формула на Боракс

Описание: Боракс, натриев тетраборат декахидрат

Формула: Na2B4O7.10H2O

Индекс: 005-011-01-1

Cas №: 1303-96-4

EO №: 215-540-4

Опаковки: 1 кг, 25 кг

Забележка: Само за професионална употреба!