Background blue triangle
Снимка на Магнезиев оксид – чист за анализ

Магнезиев оксид – чист за анализ

Формула на Магнезиев оксид – чист за анализ

Описание: Магнезиев оксид

Формула: MgO

Cas №: 1309-48-4

EO №: 215-171-9

Опаковки: 100 гр