Background blue triangle
Снимка на Оловен (II) оксид /чист за анализ/

Оловен (II) оксид /чист за анализ/

Формула на Оловен (II) оксид /чист за анализ/

Описание: Оловен II оксид

Формула: PbO

Индекс: 082-001-00-6

Cas №: 1317-36-8

EO №: 215-267-0

Опаковки: 100 гр.