Background blue triangle
Снимка на Фенол рот /индикатор/

Фенол рот /индикатор/

Формула на Фенол рот /индикатор/

Описание: Фенол рот

Формула: C19Н14O5S

Cas №: 143-74-8

EO №: 205-609-7

Опаковки: 10 гр