Background blue triangle
Снимка на Калциев лактат пентахидрат – разтворим

Калциев лактат пентахидрат – разтворим

Формула на Калциев лактат пентахидрат – разтворим

Описание: Калциев лактат пентахидрат

Формула: C6H10CaO6.5H2O

Cas №: 28305-25-1

EO №: 248-953-3

Опаковки: 500 гр