Background blue triangle
Снимка на Калциев карбонат /чист за анализ/

Калциев карбонат /чист за анализ/

Формула на Калциев карбонат /чист за анализ/

Описание: Калциев карбонат

Формула: CaCO3

Cas №: 471-34-1

EO №: 207-439-9

Опаковки: 500 гр