Background blue triangle
Снимка на Сулфосалицилова киселина  /чиста за анализ/

Сулфосалицилова киселина /чиста за анализ/

Киселини

Формула на Сулфосалицилова киселина  /чиста за анализ/

Описание: Сулфосалицилова киселина

Формула: C7H6O6S.2H2O

Cas №: 5965-83-3

EO №: 202-555-6

Опаковки: 250 гр.