Background blue triangle
Снимка на Метиленово синьо

Метиленово синьо

Формула на Метиленово синьо

Описание: Метиленово синьо

Формула: C16H18ClN3S

Cas №: 61-73-4

EO №: 200-515-2

Опаковки: 25 гр, 50 гр, 100 гр