Background blue triangle
Снимка на Амониев ацетат /чист за анализ/

Амониев ацетат /чист за анализ/

Формула на Амониев ацетат /чист за анализ/

Описание: Амониев ацетат

Формула: С2Н7NO2

Cas №: 631-61-8

EO №: 211-162-9

Опаковки: 750 гр