Background blue triangle
Снимка на Калиево – натриев тартарат /чист за анализ/

Калиево – натриев тартарат /чист за анализ/

Формула на Калиево – натриев тартарат /чист за анализ/

Описание: Калиево ? натриев тартарат (сегнетова сол)

Формула: C4H4KNaO6.4H2O

Cas №: 6381-59-5

EO №: 206-156-8

Опаковки: 1 кг