Background blue triangle
Снимка на Комплексон III

Комплексон III

Киселини

Формула на Комплексон III

Описание: Комплексон III (Динатриева сол на етилендиаминтетраоцетна киселина дихидрат)

Формула: C10H14N2Na2O8.2H2O

Cas №: 6381-92-6

EO №: 205-358-3

Опаковки: 500 гр