Background blue triangle
Снимка на Бензоена киселина /чист за анализ/

Бензоена киселина /чист за анализ/

Киселини

Формула на Бензоена киселина /чист за анализ/

Описание: Бензоена киселина

Формула: C7H6O2

Индекс: 607-705-00-8

Cas №: 65-85-0

EO №: 200-618-2

Опаковки: 500 гр