Background blue triangle
Снимка на Олово на гранули /чист за анализ/

Олово на гранули /чист за анализ/

Формула на Олово на гранули /чист за анализ/

Описание: Олово на гранули

Формула: Pb

Индекс: 082-014-00-7

Cas №: 7439-92-1

EO №: 231-100-4

Опаковки: 100 гр.