Background blue triangle
Снимка на Натрий метал

Натрий метал

Формула на Натрий метал

Описание: Натрий

Формула: Na

Индекс: 011-001-00-0

Cas №: 7440-23-5

EO №: 231-132-9

Опаковки: 100 гр.