Background blue triangle
Снимка на Активен въглен на гранули

Активен въглен на гранули

Формула на Активен въглен на гранули

Описание: Активен въглен

Формула: С

Cas №: 7440-44-0

EO №: 231-153-3

Опаковки: 50 гр , 500 гр