Background blue triangle
Снимка на Бисмут на гранули

Бисмут на гранули

Формула на Бисмут на гранули

Описание: Бисмут на гранули

Формула: Bi

Cas №: 7440-69-9

EO №: 231-174-4

Опаковки: 250 гр