Background blue triangle
Снимка на Оловен (II) сулфат /чист за анализ/

Оловен (II) сулфат /чист за анализ/

Формула на Оловен (II) сулфат /чист за анализ/

Описание: Оловен II сулфат

Формула: PbSO4

Индекс: 082-001-00-6

Cas №: 7446-14-2

EO №: 231-198-9

Опаковки: 100 гр.