Background blue triangle
Снимка на Алуминиев хлорид /чист за анализ/

Алуминиев хлорид /чист за анализ/

Формула на Алуминиев хлорид /чист за анализ/

Описание: Алуминиев хлорид

Формула: AlCl3

Индекс: 013-003-00-7

Cas №: 7446-70-0

EO №: 231-208-1

Опаковки: 50 гр