Background blue triangle
Снимка на Живачен дихлорид /чист за анализ/

Живачен дихлорид /чист за анализ/

Формула на Живачен дихлорид /чист за анализ/

Описание: Живачен дихлорид

Формула: HgCl2

Индекс: 080-010-00-X

Cas №: 7487-94-7

EO №: 231-299-8

Опаковки: 50 гр