Background blue triangle
Снимка на Силикагел индикиран перли

Силикагел индикиран перли

Формула на Силикагел индикиран перли

Описание: Силикагел индикиран перли

Формула: SiO2

Cas №: 7631-86-9

EO №: 231-545-4

Опаковки: 250 гр