Background blue triangle
Снимка на Силикагел син (индикаторен)

Силикагел син (индикаторен)

Формула на Силикагел син (индикаторен)

Описание: Силикагел син (индикаторен)

Формула: SiO2.nH2O

Cas №: 7631-86-9

EO №: 231-545-4

Опаковки: 500 гр