Background blue triangle
Снимка на Сол AXAL – таблетирана сол

Сол AXAL – таблетирана сол

Формула на Сол AXAL – таблетирана сол

Описание: Сол AXAL

Формула: NaCl

Cas №: 7647-14-5

EO №: 231-598-3

Опаковки: 25 кг