Background blue triangle
Снимка на Фосфорна киселина 85 %  /хранително качество/

Фосфорна киселина 85 % /хранително качество/

Киселини

Формула на Фосфорна киселина 85 %  /хранително качество/

Описание: Фосфорна киселина 85 %

Формула: H3PO4

Индекс: 015-011-00-6

Cas №: 7664-38-2

EO №: 231-633-2

Опаковки: 100 гр, 1 кг, 30 кг