Background blue triangle
Снимка на Калиев персулфат /чист за анализ/

Калиев персулфат /чист за анализ/

Формула на Калиев персулфат /чист за анализ/

Описание: Калиев персулфат, Калиев пероксидисулфат

Формула: K2S2O8

Индекс: 016-061-00-1

Cas №: 7724-21-1

EO №: 231-781-8

Опаковки: 1 кг