Background blue triangle
Снимка на Амониев персулфат /чист за анализ/

Амониев персулфат /чист за анализ/

Формула на Амониев персулфат /чист за анализ/

Описание: Амониев персулфат

Формула: (NH4)2S2O8

Индекс: 016-060-00-6

Cas №: 7727-54-0

EO №: 231-786-5

Опаковки: 100 гр