Background blue triangle
Снимка на Натриев сулфат декахидрат (Глауберова сол) /чист за анализ/

Натриев сулфат декахидрат (Глауберова сол) /чист за анализ/

Формула на Натриев сулфат декахидрат (Глауберова сол) /чист за анализ/

Описание: Натриев сулфат декахидрат

Формула: Na2SO4.10H2O

Cas №: 7757-82-6

EO №: 231-820-9

Опаковки: 1 кг