Background blue triangle
Снимка на Меден (I) хлорид /чист за анализ/

Меден (I) хлорид /чист за анализ/

Формула на Меден (I) хлорид /чист за анализ/

Описание: Меден (I) хлорид

Формула: CuCl

Индекс: 029-001-00-4

Cas №: 7758-89-6

EO №: 231-842-9

Опаковки: 250 гр