Background blue triangle
Снимка на Сребърен нитрат /чист за анализ/

Сребърен нитрат /чист за анализ/

Формула на Сребърен нитрат /чист за анализ/

Описание: Сребърен нитрат

Формула: AgNO3

Индекс: 047-001-00-2

Cas №: 7761-88-8

EO №: 231-853-9

Опаковки: 20 гр.