Background blue triangle
Снимка на Сребърен хлорид  /чист за анализ/

Сребърен хлорид /чист за анализ/

Формула на Сребърен хлорид  /чист за анализ/

Описание: Сребърен хлорид

Формула: AgCl

Cas №: 7783-90-6

EO №: 232-033-3

Опаковки: 25 гр.