Background blue triangle
Снимка на Тимол

Тимол

Формула на Тимол

Описание: Тимол

Формула: C10H14O

Индекс: 604-032-00-1

Cas №: 89-83-8

EO №: 201-944-8

Опаковки: 50 гр.