Background blue triangle
Снимка на Фенилантранилова киселина

Фенилантранилова киселина

Киселини

Формула на Фенилантранилова киселина

Описание: Фенилантранилова киселина

Формула: C13H11NO2

Cas №: 91-40-7

EO №: 202-066-8

Опаковки: 100 гр