Background blue triangle
изображение За нас

За нас

Представяне на организацията

История

ЕТ ”Алианс- Зафир Кулев” е създадена през ноември 1990 година, а „Алианс Хим” ООД през януари 2006 година. Предметът на дейност на ЕТ ”Алианс- Зафир Кулев” в началото е „Търговия с лабораторна стъклария и химикали". Във времето, компанията се утвърждава като успешен търговец в областта си и през 2000 година разширява дейността на „Проектиране и производство на лабораторни камини, маси и обзавеждане. Търговия с лабораторна стъклария и химикали". От 2000 година фирмата се помещава като наемател в база част от „Млекозавод” в гр. Шумен. През 2004 година сградата е закупена, а през 2016 г. изцяло ремонтира и реновирана.

През май 2019 г. компанията кандидатства за усвояване на европейски средства по оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност". Целта е разширяването и построяването на нови производствени цехове, с добре оборудвани съоръжения и силна техническа сила. Проектът е одобрен, финансирането осъществено а целите - изпълнени.

Към днешна дата, Алианс Хим ООД разполага с нов производствен цех, цех за прахово боядисване, складови помещения за съхранение на готова продукция и нови производствени машини. Част от тях са: форматно-разкройващ циркуляр, автоматична кантираща машина, вакуумна мембранна преса, хидравлична абкантпреса, лазер, СNC рутер, машина за рязане на PVC и алуминиева дограма. Всички те са последно поколение високотехнологични производствени машини.

Благодарение на комбинацията от компетентност и целенасочен труд, Алианс Хим ООД е доказан лидер в производството на лабораторни мебели и единственият за България производител на взривозащитени камини.

Сертификат ISO-9001 на АлиансХим

Успехът на компанията е пряко свързан с качеството на продуктите. Лабораторните мебели отговарят на най-високите изисквания за качество, както е предвидено в ISO 9001. Резултат от професионализма на Алианс Хим ООД са партньорствата както в България, така и в Европа. Постигнато е дългосрочно доверие с предприятия като „Аурубис България“ АД, „Асарел Медед“ АД, АЕЦ Козлодуй, "Биовет" АД , „Сенсата Технолоджис България“ ЕООД, „СЖС България“ ЕООД,“ Дънди Прешъс Металс“ ЕАД, „Елаците мед“ АД, „София Мед“ АД и др.

Компанията е предпочитан сътрудник в областта на лабораторното обзавеждане, благодарение на успешните си партньорства.

Мисия и ценности

Ние от Алианс Хим ООД се стремим да създаваме печеливши решения, чрез индивидуален подход. Знаем, че Вашите проекти са уникални, затова и подхождаме по уникален начин към всеки един от тях. Влагаме много иновативност в проектирането, прецизни сме в изработването и монтажите си и винаги следим за високото качество през целия процес. Това е нещо, което ни кара да се чувстваме доволни от работата си. Това е и нещо, което кара партньорите ни да се връщат отново при нас, създавайки предпоставка за едни успешни и дългогодишни бизнес - партньорства.

Имаме желание да се развиваме постоянно. Това ни дава сили и смисъл да продължаваме да работим усърдно. Предоставяме крайни продукти, които задоволяват нуждите и очакванията на бизнеса и в същото време спазваме стриктно всички норми и изисквания на системата по качеството.

Клиентски мнения

Изразяваме отличните си впечатления за професионалното и колегиално отношение, както и от стриктното изпълнение на поетите договорни отношения.

„Мерк България“ АД гр. София

Фирма ЕТ“ Алианс – Зафир Кулев“ познаваме от повече от 10 години като надежден и лоялен партньор. Поръчките се изпълняват винаги прецизно, съответно и в срок. Изпълнението на поръчките е било винаги съгласно предварително договорените спецификации и параметри. Във своята работа се отличават с изключителна работливост, желание за съдействие и чистота на работната площадка след монтаж.

„Фот“ ООД гр. София

Партньорството ни с ЕТ“ Алианс – Зафир Кулев“ се основава на качеството на предлаганите камини, изгодни цени, кратки срокове на доставка и изпълнение на поетите ангажименти.

„Валерус – Валери Русинов“ гр. София

„Алианс – Зафир Кулев“ ЕТ е наш дългогодишен партньор, като Доставчик на лабораторно нестандартно обзавеждане за нуждите на Аурубис България АД. С настоящото потвърждаваме, че фирмата изпълнява задълженията си коректно, в срок в съответствие с поставените специфични изисквания.