Background blue triangle
Снимка на Калиев фосфат бибазик безводен /чист за анализ/

Калиев фосфат бибазик безводен /чист за анализ/

Формула на Калиев фосфат бибазик безводен /чист за анализ/

Описание: Калиев фосфат бибазик безводен, Калиев хидроген фосфат безводен

Формула: К2НРО4

Cas №: 04-11-7758

EO №: 231-834-5

Опаковки: 500 гр