Background blue triangle
Снимка на Оловен(II) нитрат  /чист за анализ/

Оловен(II) нитрат /чист за анализ/

Формула на Оловен(II) нитрат  /чист за анализ/

Описание: Оловен (II) нитрат

Формула: Pb(NO3)2

Cas №: 10099-74-8

EO №: 233-245-9

Опаковки: 100 гр.