Background blue triangle
Снимка на Калциев сулфат /чист за анализ/

Калциев сулфат /чист за анализ/

Формула на Калциев сулфат /чист за анализ/

Описание: Калциев сулфат

Формула: CaSO4.2H2O

Cas №: 10101-41-4

EO №: 231-900-3

Опаковки: 1 кг