Background blue triangle
Снимка на Талиев нитрат  /чиста за анализ/

Талиев нитрат /чиста за анализ/

Формула на Талиев нитрат  /чиста за анализ/

Описание: Талиев нитрат

Формула: TlNO3

Индекс: 081-002-00-9

Cas №: 10102-45-1

EO №: 233-273-1

Опаковки: 10 гр.