Background blue triangle
Снимка на Магнезиев оксид  /чист/

Магнезиев оксид /чист/

Формула на Магнезиев оксид  /чист/

Описание: Магнезиев оксид

Формула: MgO

Cas №: 1309-48-4

EO №: 215-171-9

Опаковки: 250 гр