Background blue triangle
Снимка на Цинков оксид

Цинков оксид

Формула на Цинков оксид

Описание: Цинков оксид

Формула: ZnO

Индекс: 030-013-00-7

Cas №: 1314-13-2

EO №: 215-222-5

Опаковки: 1 кг