Background blue triangle
Снимка на Натриев азид

Натриев азид

Формула на Натриев азид

Описание: Натриев азид

Формула: NaN3

Индекс: 011-004-00-7

Cas №: 26628-22-8

EO №: 247-852-1

Опаковки: 100 гр