Background blue triangle
Снимка на Магнезий лента

Магнезий лента

Формула на Магнезий лента

Описание: Магнезий лента

Формула: Mg

Индекс: 012-002-00-9

Cas №: 7439-95-4

EO №: 231-104-6

Опаковки: 25 гр