Background blue triangle
Снимка на Литиев хлорид

Литиев хлорид

Формула на Литиев хлорид

Описание: Литиев хлорид

Формула: LiCl

Cas №: 7447-41-8

EO №: 231-212-3

Опаковки: 25 гр