Background blue triangle
Снимка на Магнезиев сулфат безводен /чист за анализ/

Магнезиев сулфат безводен /чист за анализ/

Формула на Магнезиев сулфат безводен /чист за анализ/

Описание: Магнезиев сулфат

Формула: MgSO4

Cas №: 7487-88-9

EO №: 231-298-2

Опаковки: 100 гр