Background blue triangle
Снимка на Йод метал

Йод метал

Формула на Йод метал

Описание: Йод метал

Формула: I2

Индекс: 053-001-00-3

Cas №: 7553-56-2

EO №: 231-442-4

Опаковки: 100 гр