Background blue triangle
Снимка на Натриев нитрит  /чист за анализ/

Натриев нитрит /чист за анализ/

Формула на Натриев нитрит  /чист за анализ/

Описание: Натриев нитрит

Формула: NaNO2

Индекс: 007-010-00-4

Cas №: 7632-00-0

EO №: 231-555-9

Опаковки: 1 кг